Nieuwskalender

publistat-grip-op-publiciteit
 

Een eenvoudige agenda met een helder overzicht van belangrijke nieuwsmomenten in de toekomst. Analisten, op de hoogte van het laatste nieuws en kenners van de branche, vullen de Publistat Nieuwskalender dagelijks met events uit openbare agenda's én met momenten die zij tegenkomen in het nieuws. Publistat maakt elke Publistat Nieuwskalender op maat en filtert en categoriseert de events die relevant zijn (PR-kalender, branchenieuws en algemene nieuwsmomenten).

Inhaken loont

Onderzoeken van Publistat laten zien dat publicitair inhaken op de actualiteit loont. Om organisaties te ondersteunen bij proactief persbeleid heeft Publistat op verzoek van een klant de Publistat Nieuwskalender en Vooruitblik ontwikkeld. We helpen communicatieafdelingen om de buitenwereld naar binnen te halen en hierop in te spelen (defensie op orde en kansen benutten).

Vooruitblik

Ervaring leert dat structuur en ritme essentieel zijn om succesvol proactief persbeleid te voeren. De Publistat Nieuwskalender dient als basis voor een wekelijks overleg waarin het nieuws en inhaakmomenten van de volgende week worden besproken. Analisten van Publistat kunnen hierbij ondersteuning bieden, door op een afgesproken tijdstip persoonlijk toelichting te geven op de events en achtergrondinformatie te geven die de klant nodig heeft om actie te ondernemen.

Voor meer informatie

Robin ten Brink
 

Robin ten Brink

Head of Operations

+31 20 5289295