Robin ten Brink

Ik ben hier in 2008 als stagiair mijn carrière begonnen en intern steeds een stapje doorgegroeid. Momenteel ben ik binnen Publistat verantwoordelijk voor de mediamonitoring; in het kort betekent dit, dat we klanten een overzicht sturen van de voor hen relevante publiciteit, in alle mogelijke bronnen. Het zwaartepunt van dit werk ligt in de ochtend en ik ben dagelijks dus al vroeg uit de veren. Daar gaat wel een half uurtje snoozen aan vooraf, maar daarna moet ik scherp zijn; is iedereen aanwezig, loopt alles op schema en hoe is de kwaliteit van het werk? Ik fungeer daarbij ook als vraagbaak voor de Redacteuren.

Het werk bij Publistat sluit perfect aan op mijn persoonlijke interesses. Ik ben namelijk echt een 'nieuwsjunk': ik wil altijd en overal van op de hoogte zijn. Dat ik dit nu voor klanten mag doen, is dan ook geen toeval. Wat me aanspreekt in mijn werk is ook de uitdaging; hoewel het monitoren ooit ontstond als een klein 'side'-projectje, is het nu een van onze kerntaken. Voor tientallen klanten houden we inmiddels het nieuws bij. Al deze klanten hebben echter ook zo hun eigen wensen. Vaak kan ik daarin meegaan, maar soms moet ik als onderzoeker deze klanten ook een spiegel voor houden. Omdat ik vaak met ervaren rotten in het vak te maken heb en zelf nog vrij jong ben is dat echter niet altijd even makkelijk. Mijn belangrijkste uitdaging is dus om iedereen tevreden te houden zonder daarbij concessies te doen aan de kwaliteit van ons werk.

Robin ten Brink – Senior Analist/Coördinator monitoring

Zo veel klanten, zo veel wensen. Mijn belangrijkste uitdaging is om iedereen tevreden te houden, zonder daarbij concessies te doen.

Voor meer informatie

Robin ten Brink
 

Robin ten Brink

Head of Operations

+31 20 5289295