Werken bij Publistat

OfficeOverview_publistat
 

Jong en divers bedrijf

We zijn een jong bedrijf. De meeste medewerkers zijn twintigers en dertigers. De organisatie is plat, we houden van directe communicatie. We zijn allemaal academici maar met verschillende disciplines, zoals Communicatiewetenschap, Bedrijfskunde en Politicologie.

Voor toonaangevende klanten

Wij werken bij voorkeur aan leuke opdrachten voor veeleisende klanten. Vooral organisaties die veel in het nieuws zijn, weten ons te vinden. Denk aan Heineken, Eneco, Europees Parlement en ING. Lees meer »

Publistat Academie

Wij vinden het leuk en belangrijk om medewerkers te ondersteunen bij hun ontwikkeling. Publistat heeft daarom de Publistat Academie ontwikkeld met een uitgebreid trainings- en opleidingsprogramma. Denk aan Exceltrainingen, projectmanagement en timemanagement. Hoe verder je in je carrière komt, hoe meer maatwerk je opleiding wordt. Zo zijn er medewerkers die een cursus presenteren hebben gevolgd, andere datavisualisatie en Google Analytics. Of de parttime Master opleiding Corporate Communiation. Eigenlijk is vrijwel alles mogelijk.

Stressen en ontstressen

Bij Publistat werken we regelmatig onder tijdsdruk. Ontspanning is ook belangrijk. Elke vrijdag sluiten we de werkweek dan ook gepast af in onze eigen gezellige pub en ook tijdens de pauzes weten we ons goed te vermaken; op onze pingpongtafel zijn al vele reputaties gemaakt én gebroken.

Pub-bijeenkomsten

In onze eigen bruine pub organiseren wij (naast de traditionele vrijmibo's) regelmatig verdiepingsbijeenkomsten, ook met externe sprekers en klanten.

Carrièremogelijkheden

Talenten kunnen snel doorgroeien tot posities met een grote mate van verantwoordelijkheid. Lees het verhaal van Robin.

Wat wij zoeken

Wij zoeken enthousiaste en nieuwsgierige mensen die het leuk vinden om veel vragen te stellen om vervolgens feitelijk onderbouwde antwoorden te geven. Die niet bang zijn van verantwoordelijkheid, initiatieven durven nemen en ook buiten reguliere kantoortijden willen werken.